Allergén összetevők
PIZZÁK
01.PIZZAKENYÉR
ALLERGÉNEK: 1,7
02.MARGHERITA
PIZZASZÓSZ, SAJT, PARADICSOMKARIKA, BAZSALIKOM
ALLERGÉNEK: 1,7
03.VEGA
PIZZASZÓSZ, KUKORICA, HAGYMA, PAPRIKA, PARADICSOM, GOMBA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
04.BACONÖS
TEJFÖL, BACON, FOKHAGYMA, HAGYMA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9, 10
05.SONKÁS
PIZZASZÓSZ, SONKA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
06.SONKÁS-GOMBÁS
PIZZASZÓSZ, SONKA, GOMBA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
07.SONGOKU
PIZZASZÓSZ, SONKA, GOMBA, KUKORICA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
08.SZALÁMIS
PIZZASZÓSZ, SZALÁMI, SAJT
1,6,7,9,10
09.PEPPERONIS
PIZZASZÓSZ, SONKA, PEPPERONI, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
10.ÉDENI
TEJSZÍN, SONKA, CAMEMBERT, PARADICSOM, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
11.HAWAII
PIZZASZÓSZ, SONKA, ANANÁSZ, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
12.NÉGY ÉVSZAK
PIZZASZÓSZ, SONKA, GOMBA, KUKORICA, SZALÁMI, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
13.ÉVA
PIZZASZÓSZ, GRILLEZETT CSIRKEMELL, KUKORICA, PAPRIKA, PARADICSOMKARIKA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
14.MAGYAROS
PIZZASZÓSZ, SZALÁMI, HAGYMA, BACON, ERŐSPAPRIKA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
15.TÜZES
PIZZASZÓSZ, KOLBÁSZ, TARJA, HAGYMA, JALAPENO, SAJT, CSURGATOTT TEJFÖL
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
16.FÜSTÖS
PIZZASZÓSZ, SAJT, FÜSTÖLT TARJA, GOMBA, TOJÁS, FÜSTÖLT SAJT
ALLERGÉNEK: 1,3,6,7,9,10
17.LOLO
FOKHAGYMÁS PIZZASZÓSZ, GRILLEZETT CSIRKEMELL, LILAHAGYMA, OLIVABOGYÓ, MOZZARELLA
ALLERGÉNEK: 1,7
18.KÍSÉRTÉS
CSÍPŐS PIZZASZÓSZ, TARJA, SONKA, GOMBA, BROKKOLI, BACON, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
19.5 SAJTOS
PIZZASZÓSZ, MOZZARELLA, FÜSTÖLT SAJT, CAMEMBERT, FETA, TRAPPISTA
ALLERGÉNEK: 1,7
20.CSIRKÉS
PIZZASZÓSZ, GRILLEZETT CSIRKEMELL, PEPPERONI, FÜSTÖLT SAJT, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
21.GÖRÖGÖS
FOKHAGYMÁS TEJFÖL, GRILLEZETT CSIRKEMELL, OLIVABOGYÓ, PARADICSOMKARIKA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
22.LUCIFER
PIZZASZÓSZ, BACON, SZALÁMI, HAGYMA, CHILI, JALAPENO, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
23.TONHALAS
PIZZASZÓSZ, TONHAL, HAGYMA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,4,7
24.BOLOGNAI
PIZZASZÓSZ, BOLOGNAI RAGU, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
25.TENGER GYÜMÖLCSEI
PIZZASZÓSZ, TENGER GYÜMÖLCSEI MIX, PEPPERONI, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,4,7,12,14
26.BOLDIZSÁR
FOKHAGYMÁS TEJFÖL, SONKA, BACON, KUKORICA, TARJA, FÜSTÖLT SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
27.MÉZES – MUSTÁROS
TEJFÖL, MÉZ, MUSTÁR, GRILLEZETT CSIRKEMELL, GOMBA, HAGYMA, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
28.BARBECUE
BBQ SZÓSZ, SONKA, BACON, HAGYMA, PAPRIKA, KUKORICA, JALAPENO, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
29.MEXIKÓI
PIZZASZÓSZ, CHILISBAB, HAGYMA, TEFJÖL, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,7
30.BOHÉM
FOKHAGYMÁS TEJFÖL, SZALÁMI, BACON, OLIVA, FÜSTÖLT SAJT, FETA SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
31.ÁDÁM
PIZZASZÓSZ, GRILLEZETT CSIRKEMELL, SONKA, KOLBÁSZ, BACON, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
32.BÁRÓ
PIZZASZÓSZ, BOLOGNAI RAGU, KUKORICA, SONKA, GRILLEZETT CSIRKEMELL, TÜKÖRTOJÁS, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,3,6,7,9,10
33.PARADICSOMI
PIZZASZÓSZ, SZALÁMI, SONKA, TARJA, PARADICSOMKARIKA, SAJT, CSURGATOTT TEJFÖL
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
34.BETYÁROS
PIZZASZÓSZ, BOLOGNAI RAGU, FÜSTÖLT TARJA, CHILI, JALAPENO, FÜSTÖLT SAJT, SAJT
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
35.KÍVÁNSÁG
PIZZASZÓSZ, SAJT, 4 VÁLASZTHATÓ FELTÉT
ALLERGÉNEK: 1,7
LEPÉNYEK
01.SONKÁS
TEJFÖL, SONKA, SAJT
ALLERGÉN: 1,6,7,9,10
02.SONKÁS-GOMBÁS
TEJFÖL, SONKA, GOMBA, SAJT
ALLERGÉN: 1,6,7,9,10
03.KOLBÁSZOS
TEJFÖL, KOLBÁSZ, SAJT
ALLERGÉN: 1,6,7,9,10
04.BACONOS
FOKHAGYMÁS TEJFÖL, BACON, LILAHAGYMA, SAJT
ALLERGÉN: 1,6,7,9,10
05.GÖRÖGÖS
FOKHAGYMÁS TEJFÖL, OLIVABOGYÓ, FETA, PARADICSOMKARIKA, SAJT
ALLERGÉN: 1,7
06.SZALÁMIS
TEJFÖL, LILAHAGYMA, SZALÁMI, JALAPENO, SAJT
ALLERGÉN: 1,6,7,9,10
07.CSIRKÉS
TEJFÖL, GRILLEZETT CSIRKEMELL, SAJT
ALLERGÉN: 1,7
08.FÜSTÖS
TEJFÖL, FÜSTÖLT TARJA, FÜSTÖLT SAJT, FŐTT TOJÁS, SAJT
ALLERGÉN: 1,6,7,9,10
MELEGÉTELEK
LEVESEK
01.HÚSLEVES CÉRNAMETÉLTTEL
Sertéshúsból és zöldségekből levest főzünk, cérnametélt tésztával és benne főtt répával tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1, 3,7
02.BABGULYÁS
Sertéscombból és babból ragulevest készítünk, nokedlivel és benne főtt sárgarépával tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1
SALÁTÁK
01.GÖRÖG SALÁTA
Jégsalátát aprítunk uborkával, paprikával, paradicsommal és lilahagymával, kockázott feta sajttal és fekete olivabogyóval keverjük, citromos-olivaolajos öntettel tálaljuk
ALLERGÉNEK: 7
02.CÉZÁR SALÁTA CSIRKÉVEL
Jégsalátát aprítunk uborkával és paradicsommal, ezt keverjük a pirított kenyérkockával és csirkemell csíkokkal, reszelt parmezánnal hintve és főtt tojással és cézár öntettel tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,7
03.JÉRCE SALÁTA
Jégsalátát aprítunk uborkával, paprikával és paradicsommal, a pirított csirkemell csíkokkal keverjük, citromos-olivaolajos-zöldfűszeres öntettel tálaljuk
ALLERGÉNEK: –
04.TONNO SALÁTA
Jégsalátát aprítunk uborkával, paradicsommal és lilahagymával, olajos tonhal hússal keverjük, olivás-citromos öntettel tálaljuk
ALLERGÉNEK: 4
05.HAWAII SALÁTA
Jégsalátát aprítunk uborkával, paprikával és paradicsommal, zöldfűszeres-olivás dresszinggel keverjük, kockázott ananásszal és feketeerdő sonkával tálaljuk
ALLERGÉNEK: –
TÉSZTÁK
01.CARBONARA SPAGETTI
Csíkozott bacon szalonnát lepirítjuk, tejszínnel leforraljuk, sóval és borssal ízesítjük, tojássárgájával sűrítjük, kifőtt spagetti tésztával tálaljuk, reszelt sajttal szórjuk
ALLERGÉNEK: 1,7
02.THAI CSIRKÉS TÉSZTA
A csirkemell csíkokat reszelt káposztával, fafül gombával, sárgarépával, gyömbérrel és fokhagymával lepirítjuk, szójaszósszal ízesítjük, kifőtt spagetti tésztával tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,6
03.CSIRKÉS, BROKKOLIS PENNE
A csirkemell csíkokat brokkolival együtt pirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával fűszerezzük, tejszínnel beforraljuk, kifőtt penne tésztával keverve tálaljuk, reszelt trappistával szórjuk
ALLERGÉNEK: 1,7
04.BOLOGNAI SPAGETTI
A paradicsomos húsragut kifőtt spagetti tésztával tálaljuk, reszelt trappistával szórjuk
ALLERGÉNEK:
05.4 SAJTOS GNOCCHI
A gnocchit kifőzzük fűszerezzük és tejszínnel beforraljuk, majd trappistával, füstölt sajttal, mozzarellával, gorgonzolával tálaljuk.
ALLERGÉNEK: 1,7
06.KOLBÁSZOS, CHEDDAROS GNOCCHI
Paprikás kolbászt megpirítjuk, tejszínnel dúsítjuk és fűszerezzük, cheddar sajttal és a kifőtt gnocchival tálaljuk, reszelt chedarral tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,6,7,9,10
FŐÉTELEK
01.RÁNTOTT HAGYMAKARIKÁK
Mirelit, bő olajban sütjük
ALLERGÉNEK: 1,3
02.RÁNTOTT CAMEMBERT ÁFONYALEKVÁRRAL
A camembert sajtot lisztben, tojásban, zsemlemorzsába forgatjuk, olajban kisütjük, áfonyalekvárral tálaljuk.
ALLERGÉNEK: 1,3,7
03.RÁNTOTT TENGERI HAL
A halszeleteket sózzuk és borsozzuk, lisztben,tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, bő olajban kisütjük
ALLERGÉNEK: 1,3,4
04.RÁNTOTT CSIRKEMELL
A csirkemelleket sózzuk és borsozzuk, lisztben, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, bő olajban kisütjük
ALLERGÉNEK: 1,3
05.BORZAS CSIRKEMELL
A csirkemelleket sózzuk, majd lisztbe, tojásba és megint lisztbe forgatjuk, bő olajban kisütjük, fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,3,7
06.CSIRKEMELL SAJTMÁRTÁSBAN
A csirkemelleket sózzuk és borsozzuk, serpenyőben megpirítjuk, tejszínnel és trappista és füstölt sajttal beforraljuk
ALLERGÉNEK: 7
07.CSIRKEMELL FEHÉRBOROS, TEJSZÍNES GOMBAMÁRTÁSBAN
A csirkemelleket sózzuk, serpenyőben megpirítjuk a gombával együtt, fehérborral felöntjük, fűszerezzük és tejszínnel dúsítjuk
ALLERGÉNEK: 7
08.FETÁVAL, BACONNEL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
A csirkemellett sózzuk és borsozzuk, fetával és szeletelt baconnel töltjük, liszt-tojás-zsemlemorzsába panírozzuk, bő olajban kisütjük, reszelt trappistával tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,3,7
09.CSIRKE BRASSÓI APRÓPECSENYE
A kockázott csirkemellet hagymával és fokhagymával összepirítjuk, sózott-sült kockaburgonyával keverve tálaljuk
ALLERGÉNEK: –
10.CIGÁNYPECSENYE
A sertéstarjákat serpenyőben pirítjuk, a szalonna kakastaréjjal együtt, fokhagymával ízesítjük, pirospaprikával szórva tálaljuk
ALLERGÉNEK: –
11.MUSTÁROS FLEKKEN MÉZES LILAHAGYMÁVAL
A sertéstarjákat serpenyőben pirítjuk, mellédobjuk a lilahagymát, sózzuk és borsozzuk, kevés mézzel sziruposra főzzük
ALLERGÉNEK: –
12.CHILIS BAB PIZZAKENYÉRREL
A paradicsomos marhahúsragut babbal, kukoricával és friss chilivel összeforraljuk és pizza kenyérrel tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1
13.FÜSTÖLTEKKEL TÖLTÖTT SERTÉSSZELET
A sertéskarajt sózzuk és borsozzuk, füstölt sonkával és sajttal, pirított gombával töltjük, liszt-tojás-zsemlemorzsába panírozzuk, bő olajban kisütjük,reszelt trappistával tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,3,7
14.GYROSTÁL
A fűszeres csirkehúst olajon átpirítjuk, hasábburgonyával, öntettel, paradicsommal, hagymával, uborkával, salátával tálaljuk
ALLERGÉNEK:
15.BOLOGNAI SERTÉSBORDA
A sertéskarajt sózzuk, borsozzuk,majd panírozzuk, bő olajban kisütjük, paradicsomos marhahúsraguval keverjük a spagettit , a húst ezzel tálaljuk, reszelt sajttal tálaljuk
ALLERGÉNEK: 7
KÖRETEK
01.PÁROLT RIZS
Párolt rizst készítünk
ALLERGÉN: –
02.PETREZSELYMES BURGONYA
A főtt burgonyánkat kockázzuk, vajjal és friss petrezselyemmel tálalunk
ALLERGÉN: 7
03.PIRÍTOTT BURGONYA
A főtt burgonyánkat kockázzuk, serpenyőben rozmaringgal kevés olajon megpirítjuk
ALLERGÉN: –
04.HASÁBBURGONYA
Bő olajban sütjük (mirelit)
ALLERGÉN: –
05.KROKETT
Bő olajban sütjük (mirelit)
ALLERGÉN: 1,3
06.STEAK BURGONYA
Bő olajban sütjük (mirelit)
ALLERGÉN: –
SAVANYÚSÁGOK
01.VEGYES VÁGOTT
02.CSEMEGE UBORKA
ÖNTETEK
KETCHUP, TARTÁRMÁRTÁS, FOKHAGYMÁS TEJFÖL, EZERSZIGET
DESSZERTEK
01.TIRAMISU
Mascarponéból és felvert tejszínből cukorral és vaníliával ízesített krémet készítünk, kávéba áztatott babapiskótával rétegezzük, tetejére szórt kakaóporral tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,3,7
02.PALACSINTA (2 DB)
Lisztből, vízből, tojásból, pici sóból palacsintatésztát sütünk, a választott töltelékkel és porcukorral tálaljuk
ALLERGÉNEK: 1,3
-LEKVÁROS
-MOGYORÓKRÉMES ALLERGÉNEK: 7, 8
-TÚRÓS ALLERGÉNEK: 7
-MEGGYES-DIÓKRÉMES ALLERGÉNEK: 7, 8
-NUTELLÁS ALLERGÉNEK: 7,8
ITALOK
1,5 L ÁSVÁNYVÍZ
0,33 L COCA COLA, FANTA, SPRITE
1,25 L COCA COLA, FANTA, SPRITE
1,75 L COCA COLA, FANTA, SPRITE
0,5 L SAN BENEDETTO: ZÖLDTEA, BARACK, CITROM
0,5 L BIOLA: EPER-BAZSALIKOM, GRAPEFRUIT-ROZAMARING, MOJITO, SZILVA-MANDULA
1 L 100%-OS GYÜMÖLCSLÉ: ALMA, NARANCS, ŐSZIBARACK
0,25 L RED BULL
0,25 L BOMBA
0,5 L SOPRONI
0,5 L PÉCSI PRÉMIUM LAGER
ALLERGÉNEK:
1 – GLUTÉN
2 – RÁKFÉLÉK
3 – TOJÁS
4 – HAL
5 – FÖLDIMOGYORÓ
6 – SZÓJABAB
7 – TEJ, TEJTERMÉKEK
8 – DIÓFÉLÉK
9 – ZELLER
10 – MUSTÁR
11 – SZEZÁMMAG
12 – SZULFITOK
13 – CSILLAGFÜRT
14 – PUHATESTŰEK